fbpx

Trenger min bedrift en nettside/hjemmeside og hvorfor er behovet der?

Ønsker du at dine gamle og nye kunder skal finne informasjon om din bedrift, da må du ha et vindu til bedriften din og dette får du med en hjemmeside. Om du ikke har et vindu er det mange andre som har slike vinduer og kunden går da til den bedriften hvor vinduet finnes og synes.

Innholdet på en hjemmeside “må” ikke være en stor “avis”, men den bør inneholde relevant informasjon som er konkret og presis. Hva du leverer av tjenester, hvem du er og hvor du befinner deg bør være med, gjerne også med noen bilder og referanser.

HJEM/VELKOMMEN INFO
TJENESTER
OM OSS
KONTAKT OSS

Det aller viktigste for nye kunder er dine “tjenester”, for gamle kunder er det ofte “kontakt oss” info.

Så kommer spørsmålet, er det bortkastet penger å ha en nettside?

De aller fleste bedrifter mener det er nødvendig å ha en nettside, men det finnes også noen som ikke ønsker å bruke penger på det man ikke “ser” der og da. Effekten av en nettside hvor kunden kan se deg og komme i kontakt med deg kan ikke alltid måles, og spesielt ikke måles fra hva du som bedriftseier tror og føler er korrekt. Har du en nettside hvor informasjonen ikke kommer tydelig fram eller at den ikke synes på nettet, at kundene ikke finner deg, ja da bør du gjøre noe med dette.

Det er viktig at nettsiden er tilpasset mobile enheter, ettersom over halvparten bruker en mobil enhet på nettet. Det er også viktig at nettsiden lever litt og at du passer på at informasjonen som ligger på din nettside er oppdatert og korrekt.

Med vår løsning er det veldig enkelt for deg å gjøre endringer selv, legge ut en liten nyhet og oppdatere annen relevant informasjon.

Våre løsninger er billige og du får en meget billig hjemmeside ettersom vi har egenutviklet løsning, nettopp med det i bakhodet at det skal være enkelt og billig for din bedrift.

Du får god kontroll på all info som publiseres på din hjemmeside, og har således oversikt over hva kunden skal finne ut om deg og ditt firma på din nettside.

 

KONTAKT OSS I DAG! – FOR EN BILLIG HJEMMESIDE

Kontakt oss i dag, mail, chat eller telefon… Så har du en ny hjemmeside i løpet av kort tid.

Hilsen oss i
TEAM – Digital Industri

Digital Industri – Fredrikstad
post@digitalindustri.no
Telefon (+47) 45 81 82 33
Chat via vår hjemmeside www.digitalindustri.no

Kontakt oss nå!

TRYKK HER