fbpx

Hvorfor bør du ha en nettside i tillegg til Sosiale Medier?

 

Ikke gå i feilen mange tenker, at du kun skal ha en aktivitet i Sosiale Medier (SoMe), du må også ha en nettside. Så hvorfor bør du ha en nettside i tillegg til Sosiale Medier?

Det å annonsere på sosiale medier Facebook, Instagram eller andre løsninger er veldig bra (som vi også hjelper til med), og i mange tilfeller også avgjørende for å nå nye kunder, men ikke gå glipp av alle de flotte mulighetene dette kan gi deg i form av god kundehåndtering og en påminnelse om hvem og hva du er for kunden med en egen nettside/hjemmeside i tillegg.

Det er også viktig å være synlig i søk og ved en kampanje på Google er det nødvendig å lande et sted, og det beste stedet å lande er da en egen hjemmeside.

På Facebook vil artikler og informasjon som legges ut fort bli «gammelt», det er mer dagsaktuelle hendelser som kommer fram og du vet ikke helt hva kunden ser av relevant informasjon du ønsker å presentere. Du vil på en egen nettside presentere «varig» informasjon, artikler eller blogg aktivitet som knytter seg mot deg som bedrift og skaper relasjoner til nye kunder. Du vil også ha kontroll på hva som presenteres på din egen hjemmeside, hvor kunden finner deg og ikke minst hvordan kunden skal kontakte deg på enklest mulig måte. Dine leverandører vil også normalt ta det for gitt at du har en nettside med informasjon. I tillegg må du samle inn egne mailadresser (epostlister), slik at du “eier” kunden og kan kontakte kunden. På SoMe er det andre som styrer din butikk og du har ikke samme kontroll. Så du må selv bygge dine kundelister i form av landingssider og mailadresse kontroll. Vet du forresten at det er langt under 10%, noen sier helt ned i 2%, som ser hva du gjør på din Facebook side, selv om dem liker din Facebook side? Derfor er det nå mer viktig enn noen gang å ha egen nettside og bygge epostlister.

En hjemmeside er derfor meget viktig for din bedrift, for at du skal ha kontroll på din egen informasjonsflyt og presentasjon av din bedrift.

 

Digital Industri er totalleverandør av digitale løsninger og spesielt hjemmesider. Vi produserer og leverer alt fra enkle nettløsninger til større skreddersydde systemer, samt domene registrering og mail adresse til bedrifter. Vi har egenutviklet backend system som gjør prosessen ved å levere en hjemmeside rask og enkel, og til en meget lav pris for kunden.
Vi håper du har blitt litt mer bevisst med dine valg og at du finner en løsning fra oss av interesse.

KONTAKT OSS I DAG!

Kontakt oss i dag, mail, chat eller telefon…

Hilsen oss i
TEAM – Digital Industri

Digital Industri – Fredrikstad
post@digitalindustri.no
Telefon (+47) 45 81 82 33
Chat via vår hjemmeside www.digitalindustri.no

Kontakt oss nå!

TRYKK HER