Domene – .no .com .co.no

Vi ordner alt med nytt domene for deg, registrering, oppsett og annet. Du kan også med våre løsninger benytte et domene du allerede har fra tidligere. Enten kan domene overføres til oss eller så kan domene være “plassert” der du har det i dag.

Har du ikke domene bør du ALLTID reservere domene så raskt du kan, dette er en billig forsikring for at du får det navnet du ønsker. Du kan sjekke ditt domenenavn og bestille dette manuelt hos oss eller i vår nettløsning Digitalpost.no (Digitalpost.no er en del av Digital Industri gruppen.) Vi kan registrere ditt domene manuelt for deg, ved at du kontakter oss – så slipper du dette “styret”. Vi har PERSONLIG OPPFØLGING for dem som trenger det. Kontakt oss her og oppgi hvilket domene du ønsker.

 

DOMENE ENDELSE – .NO .COM .CO.NO eller andre endelser

Det å velge domene er ikke alltid like enkelt. De fleste i Norge ønsker et “.NO” domene, men i tillegg ønsker flere å registrere “.COM” domene om det er ledig. Vi er også en av de få i Norge som kan registrere et “.CO.NO” domene til deg. Med “.CO.NO” endelse er det mange flere muligheter for at ditt domene er ledig!

 

NÅR DOMENET ER OPPRETTET 

Så snart domenet er opprettet er det lurt å få siden relativt raskt opp. Når din side er klar vil også Google sine søkeroboter finne deg og «ser» din side og du «bygger» merkevaren din. Jo tidligere du legger ut informasjon jo raskere ser også Google din side. Det kan også ta tid før Google ser din side så her er det ingen tid å miste… Kontakt oss i dag!
En nettside fra oss i Digital Industri tar ikke lang tid å sette opp for deg. Vi trenger litt info fra deg som du lett klarer å finne ut av på en liten «kveldsøkt». Vi trenger et bilde, «velkommen tekst», litt om dine tjenester og «om oss», i tillegg til «kontakt» informasjon og en logo hadde også vært kjekt. Dersom du ikke har logo kan vi også produsere dette for deg.