fbpx

Parkert domene.

 

Domenet er mulig for salg.

Kontakt oss, så sjekker vi med vår kunde. post@digitalindustri.no 

Oppgi hvilket domene det gjelder, ettersom den siden du nå har kommet til er en felles parkeringsside for domener.

 


 

DOMENE – HVA ER DET?

Det er viktig å være synlig på nett og alt starter da med et domene, enten du skal ha en hjemmeside, også kalt nettside, eller en nettbutikk. Når du bestemmer deg for hva firmaet ditt, eller din tjeneste, skal hete bør du sjekke om det finnes et godt domene som er ledig og passer ditt formål.

Har du et nasjonalt tegn i navnet er det flere forhold du bør tenkte på. Da bør du også registrere de nærliggende bokstavene så du får alle varianter av æ ø og å, som ae, o, a og aa.

 

DOMENE ENDELSE – .NO .COM .CO.NO eller andre endelser

Det å velge domene er ikke alltid like enkelt. De fleste i Norge ønsker et “.NO” domene, men i tillegg ønsker flere å registrere “.COM” domene om det er ledig. Vi er også en av de få i Norge som kan registrere et “.CO.NO” domene til deg. Med “.CO.NO” endelse er det mange flere muligheter for at ditt domene er ledig!

 

NÅR DOMENET ER OPPRETTET 

Så snart domenet er opprettet er det lurt å få siden relativt raskt opp. Når din side er klar vil også Google sine søkeroboter finne deg og «ser» din side og du «bygger» merkevaren din. Jo tidligere du legger ut informasjon jo raskere ser også Google din side. Det kan også ta tid før Google ser din side så her er det ingen tid å miste… Gjør det med en gang!